• 1 z 2
 

Sirupy 2 - zvolte variantu

 

Vyrobeno z ovocných surovin a sladkých atraktorů pro ryby !

! V neředěném stavu nerozpouští PVA !

Dostupnost Zvolte variantu Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele
Varianta
84 Kč 439 Kč 904 Kč 84 Kč 439 Kč 878 Kč 102 Kč 553 Kč 1 106 Kč od 84 Kč
   
Značka Krmiva Hulín
Kategorie Dipy
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé první registrované objednávce
Hodiny
Doručení
na jakékoliv místo
Garance doručení
nepoškozeného zboží
 
  • Charakteristika:  Sirup obsahuje přírodní cukry = glukózu ( hroznový ), fruktózu ( ovocný ) a sacharózu ( řepný ). Jde kombinaci několika druhů sladkých, ovocných surovin. Tím se dosahuje velmi široké, zajímavé a neotřelé vůně i chuti. Ryby velmi dobře reagují na přirozené, sladké přísady. Především kaprovité druhy, z nich pak hlavně amur a kapr. Přísady pocházejí z potravinářského průmyslu. 

Pouze pro účely rybolovu! Nepoužívat jako potravinu !

  • Možnosti použití:  Sirup se dá použít k macerování pelet, boilies a hlavně vnadících granulí. Zalejte výrobky neředěným sirupem tak, aby po protřepání byly souvisle obalené a nechte macerovat. Občas protřepejte. Takto mohou být i po mnoho dní, sirup je nerozpustí. Před použitím doporučuji macerované výrobky zasypat krmítkovkou, která je obalí, granule se k sobě nelepí a dobře se s nimi manipuluje.

Vynikající je sirup také jako přísada do krmítkovek a method mixů. Nařeďte sirup cca 10 - 20% vody a zavlhčete jím sypkou směs. Lepivosti sirupu a jeho snadné rozpustnosti i ve studené vodě se dá využít i pro výrobu pevných krmných koulí. Udělejte těsto jen s lehce naředěným sirupem a nechte zaschnout.

Upozornění: Nevyrábíme sirupy jen z glykolu, barev a aroma, jak tomu bývá zvykem, ale máme v nich mimo jiné karamelový a ovocný sirup - koncentráty. V chladném ( zimním ) období při delším skladování ( v našich halách je 6-8 °C ), dochází k vysrážení - ztuhnutí karamelové složky, která se ani třepáním nerozpouští a sirup se jeví jako zkažený. Stačí však lahev zahřát ve vodní lázni na cca 40-50 °C a protřepat. Karamel se rozpustí a sirup se projasní. Pokud by sirup kvasil, lahev bude natlakovaná a tvrdá. 

  • Vydatnost a skladování:  1 l sirupu obecně stačí na cca 10 kg výrobků. Neředěný sirup skladujte při teplotě nejlépe do 18 °C. Pokud jej naředíte vodou tak jeho odolnost vůči plísním a bakteriím klesá s mírou naředění nebo znečištění např. krmivem. Pokud vám začne ředěný sirup kvasic, nevyhazujte jej, ale použijte co nejdříve ke vnadění. Rybám kvašené výrobky rozhodně nevadí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: