• 1 z 2
 

Sirupy 1 - zvolte variantu

 

Vyrobeno z ovocných surovin a sladkých atraktorů pro ryby !

! V neředěném stavu nerozpouští PVA !

Dostupnost Zvolte variantu Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele Skladem u Dodavatele
Varianta
78 Kč 407 Kč 813 Kč 81 Kč 421 Kč 843 Kč od 78 Kč
   
Značka Krmiva Hulín
Kategorie Rybolov
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé první registrované objednávce
Hodiny
Doručení
na jakékoliv místo
Garance doručení
nepoškozeného zboží
 
  • Charakteristika:  Sirup obsahuje přírodní cukry = glukózu ( hroznový ), fruktózu ( ovocný ) a sacharózu ( řepný ). Jde kombinaci několika druhů sladkých, ovocných surovin. Tím se dosahuje velmi široké, zajímavé a neotřelé vůně i chuti. Ryby velmi dobře reagují na přirozené, sladké přísady. Především kaprovité druhy, z nich pak hlavně amur a kapr. Přísady pocházejí z potravinářského průmyslu. 

Pouze pro účely rybolovu! Nepoužívat jako potravinu !

  • Možnosti použití:  Sirup se dá použít k macerování pelet, boilies a hlavně vnadících granulí. Zalejte výrobky neředěným sirupem tak, aby po protřepání byly souvisle obalené a nechte macerovat. Občas protřepejte. Takto mohou být i po mnoho dní, sirup je nerozpustí. Před použitím doporučuji macerované výrobky zasypat krmítkovkou, která je obalí, granule se k sobě nelepí a dobře se s nimi manipuluje.

Vynikající je sirup také jako přísada do krmítkovek a method mixů. Nařeďte sirup cca 10 - 20% vody a zavlhčete jím sypkou směs. Lepivosti sirupu a jeho snadné rozpustnosti i ve studené vodě se dá využít i pro výrobu pevných krmných koulí. Udělejte těsto jen s lehce naředěným sirupem a nechte zaschnout.

Upozornění: Nevyrábíme sirupy jen z glykolu, barev a aroma, jak tomu bývá zvykem, ale máme v nich mimo jiné karamelový a ovocný sirup - koncentráty. V chladném ( zimním ) období při delším skladování ( v našich halách je 6-8 °C ), dochází k vysrážení - ztuhnutí karamelové složky, která se ani třepáním nerozpouští a sirup se jeví jako zkažený. Stačí však lahev zahřát ve vodní lázni na cca 40-50 °C a protřepat. Karamel se rozpustí a sirup se projasní. Pokud by sirup kvasil, lahev bude natlakovaná a tvrdá. 

  • Vydatnost a skladování:  1 l sirupu obecně stačí na cca 10 kg výrobků. Neředěný sirup skladujte při teplotě nejlépe do 18 °C. Pokud jej naředíte vodou tak jeho odolnost vůči plísním a bakteriím klesá s mírou naředění nebo znečištění např. krmivem. Pokud vám začne ředěný sirup kvasic, nevyhazujte jej, ale použijte co nejdříve ke vnadění. Rybám kvašené výrobky rozhodně nevadí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: